КАРИЕРА

Барате работа во Германија и мотивирани сте да одговорите на предизвикот со помош на вашата професионална квалификација. Затоа ние ви нудиме интерна обука од областа на геронтологијата што е во согласност со потребите на нашата компанија. Прочитај повеќе
Нашата компанија ви нуди помош да го пронајдете посакуваното работно место и да остварите кариера што е во согласност со вашите желби и со нашите потреби. Прочитај повеќе
Нашата компанија, како меѓународен работодавец, ви стои на располагање за да остварите успешна кариера во Германија. Прочитај повеќе