ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДНА НЕГА

Internationale
Mobile
Personal
Care

Што можеме да направиме за вас?

Ако барате персонал со специфично знаење од областа на негата или сте во потрага по совршена работа, тогаш сте на вистинското место.

Домашна нега и домашна помош

Негата во вашиот дом е многу важен дел од нашата понуда. Ние ја гарантираме стручноста на вработените вклучени во оваа област со тоа што им нудиме постојана поддршка во работата.

Медицински сестри и медицински техничари

Нашата компанија е специјализирана за прилагодување на медицинскиот персонал на потребите на вашата организација.

Медицински стручен персонал

Бараме за вас стручен, високо квалификуван медицински персонал од областа на анестезијата, хирургијата, интерната медицина, општата медицина, итн.

Кариера

Нудиме работни места кои даваат можност за напредување и создавање кариера во Европската унија.

Сопствен центар за обука

Во нашиот современ центар за обука обучуваме персонал за нега. Со тоа осигуруваме дека вака обучениот персонал во иднина е уште подобар во работата со пациентите и дека грижата за нив е во согласност со најновите медицински стандарди.

Итни случаи

Во итни случаи, нашиот тим ви е достапен 24 часа на ден, 7 дена во неделата, по телефон на бројот + 49176 / 316-53-505

Драги клиенти, Ве молиме да нè оцените.

Со нетрпение ги очекуваме вашите коментари.
Јулијана
Советник

Наши партнери

Дали Ве заинтересиравме?

Се радуваме на Вашиот повик!